Na zagrebačku premijeru filma "Koko i duhovi" stigao i Joško Lokas u društvu svoje djece

Na zagrebačku premijeru filma "Koko i duhovi" stigao i Joško Lokas u društvu svoje djece

Foto: Press fotografije

VEČERAS je u Kaptol centru održana premijera filma "Koko i duhovi". Film koji je redatelj Danijel Kušan napravio prema legendarnoj dječoj knjizi svog oca Ivana, okupio je veliki broj posjetitelja, koji su na premijeru doveli svoje najmlađe, kojima je prvenstveno i namijenjena ova poslastica. Hrvati odavno nisu imali pravi dječji film, pa ne čudi veliki interes javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavne zvijezde filma su Antonio Parać, Nina Mileta, Kristian Bonačić te Filip Mayer i Ivan Maltarić. Premijeru su posjetili Joško Lokas sa djecom, Barbara i Lucas Nola, Zoran Šprajc te Hana Hegedušić i Boris Mihaljević, ali i bračni par Jelena i Janko Popović Volarić. Ronald Braus i Sanja Pilić te Darko Janeš i Željko Konigsknecht također su bili na premijeri "Koka i duhova".

Na ovogodišnjem Pula film festivalu "Koko i duhovi" nagrađen je s šest nagrada. Osim nagrade publike, film je nagrađen za glazbu i montažu te je zaradio dosad sjajnu prosječnu ocjenu 4,78, a Danijel Kušan proglašen je najboljim debitantom. Sljedeći film o Koku bit će Zagonetni dječak, za koji scenarij piše Hana Jurišić, a režirat će ga Dražen Žarković. Ideja je da u ovu seriju filmova uključimo što više mladih autora, kako bi svaki u njih unio nešto novo u već svima dobro poznat sadržaj“, izjavio je redatelj Danijel Kušan. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara