Nagradna igra "Nemilosrdnih gadova": Osvojite ulaznice, majice i nosače zvuka

Tekst: V.V.
Foto: JLP

POSLJEDNJI filmski uradak Quentina Tarantina u prvom vikendu prikazivanja pomeo je američke kino blagajne i slavnom redatelju donio osobni rekord zarade s iznosom od vrtoglavih 37,6 milijuna dolara. "Kill Bill Vol. 2“ do sada je imao najbolje kino otvaranje kada su u pitanju Tarantinovi filmovi s 25 milijuna dolara, ali ga je s više od 12 milijuna dolara zarad pretekao najnoviji redateljski uradak koji je svoju svjetsku premijeru imao na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu.

Radnja filma odvija se za vrijeme Drugog svjetskog rata, a Brad Pitt tumači ulogu poručnika Alda Rainea koji predvodi skupinu vojnika, američkih Židova, kojima je jedini zadatak pronalaženje i ubijanje nacista.

Film je dodatan publicitet počeo sakupljati još i prije svoje američke premijere, za što su se pobrinuli Tarantino i Pitt, svaki na svoj način. Samouki redatelj pažnju medija zaplijenio je pričom o napušavanju s Bradom Pittom, a Brad Pitt je u intervjuu koji je dao njemačkom Sternu popljuvao "Valkiru", film Toma Cruisea kojemu je radnja smještena u isto povijesno razdoblje kao i "Gadovima".

A "Nemilosrdni gadovi" osvojili su srca domaće publike. Za premijeru se tražila karta više, a među prvima koji su pogledali novi Tarantinov uradak bili su Nikolina Pišek i Kristijan Curavić, Ida Prester, Mirjana Hrga i mnogi drugi.  Kako je bilo, pogledajte ovdje!

Nagradna igra

Index deset najbržih i najsretnijih nagrađuje s pet puta po dvije ulaznice od ponedjeljka do petka za bilo koju projekciju, deset majica "Nemilosrdni gadovi", te tri soundtracka iz filma. Sve što trebate napraviti je poslati mail sa svojim podacima i naznakom "Nemilosrdni gadovi" na index.nagrada@gmail.com. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara