Nagradna igra: Osvojite ulaznice za koncert Marijana Bana i Diktatora u Šibeniku

Tekst: A.M.
Foto: Index

U PETAK, 25. rujna, s početkom u 21 sat, na bazenima Crnica u Šibeniku, održat će se koncertni spektakl na kojem će nastupiti mlade grupe "Ti Ritu Piri Pip", "Kings Zagreb", "Okovana mladost" i "One more", dok je glavni dio večeri rezerviran za Marijana Bana i grupu "Diktatori". U slučaju kiše koncert će se održati u dvorani Baldekin.

Legendarni splitski kantautor karakterističnog i jedinstvenog glasa uz pratnju vrhunski uigrane grupe "Diktatori" Šibenčanima će zasigurno prirediti pravu dalmatinsku feštu, koja će potrajati dugo u noć i tako obilježiti idealan završetak ljeta. Isto tako treba naglasiti da će uz vrhunsku produkciju nekoliko mladih bendova zasigurno priuštiti svim prisutnima nezaboravnu zabavu i spektakularan uvod u glavni dio večeri.

"Veliko nam je zadovoljstvo da ćemo i u Šibeniku imati priliku održati koncert na visokoj produkcijskoj razini"

Za kratku najavu upitali smo Marka Jelavića, frontmena i vođu splitskih "Diktatora“  što očekuje od samog koncerta. "Zadnjih godina s Marijanom Banom obišli smo cijelu Hrvatsku, odsvirali niz uspješnih koncerata i tako se potvrdili kao vrhunska koncertna atrakcija. Veliko nam je zadovoljstvo da ćemo i u Šibeniku imati priliku održati koncert na visokoj produkcijskoj razini, a još više me veseli činjenica da će nekolicina mladih bendova iz cijele Hrvatske imati priliku pokazati svoje glazbeno umijeće".

Cijena ulaznice iznosi simboličnih 25 kuna, a u pretprodaji se može kupiti u caffe barovima "Mali caffe"  i "Moderato cantabile", te agencijama "NIK".

Nagradna igra

Index.hr vas i ovaj put nagrađuje. Petero najbržih koji do petka do 10 sati pošalju mail sa svojim osobnim podacima: ime, prezime, adresa i kontakt broj, na index.nagrada@gmail.com dobit će po dvije ulaznice. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara