Najbogatiji čovjek na svijetu rastaje se nakon 25 godina braka

Najbogatiji čovjek na svijetu rastaje se nakon 25 godina braka
Foto: Getty Images

NAJBOGATIJI čovjek na svijetu rastaje se nakon 25 godina braka.

Jeff Bezos, 54-godišnji CEO Amazona i njegova supruga MacKenzie, 48-godišnja nagrađivana književnica, objavili su da je njihovom braku došao kraj.

Najbogatiji čovjek na svijetu, trenutno težak oko 137 milijardi dolara sudeći po Bloombergu, vijest je objavio na Twitteru. "Želimo da ljudi znaju što se zbiva u našim životima. Kao što naša obitelj i bliski prijatelji znaju, nakon dugog perioda istraživanja i pokusnog odvojenog života, odlučili smo se na razvod braka i život nastaviti kao prijatelji", piše u objavi koju su oboje potpisali.

Brak im je trajao 25 godina i roditelji su četvero djece, uključujući tri sina i kćer koju su posvojili iz Kine, piše Fox News.

"Osjećam se nevjerojatno sretnima što smo pronašli jedno drugog i duboko smo zahvalni za svaku godinu koju smo proveli u braku. Da samo znali da ćemo se odvojiti za 25 godina, opet bi napravili isto", piše.

Embed from Getty Images

"Imali smo divan zajednički život kao oženjeni par, i vidimo divnu budućnost pred nama, kao roditelji, prijatelji, partneri u zajedničkim poslovima i projektima te kao pojedinci u vlastitim poslovima i avanturama. Iako će sve biti različito, ostajemo obitelj i ostajemo dragi prijatelji."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara