Najbolje u kinima: Može li išta nadmašiti Nemilosrdne gadove i Mamurluk?

PREMA mišljenju posjetitelja Indexa, listu najboljih filmova koji se trenutno prikazuju u hrvatskim kinima već tjednima predvode "Nemilosrdni gadovi" Quentina Tarantina te komedija "Mamurluk". U stopu ih prati animirani film "Nebesa 3D".

Okupirana Francuska. Židovi. Nacisti. Nemilosrdni gadovi. Brad Pitt. Sve to, a i još više, ima novi film redatelja Quentina Tarantina koji će vas već od prve scene odvesti na jedinstveno filmsko putovanje. Radnja filma odvija se tijekom Drugog svjetskog rata, ali to nije film o Drugom svjetskom ratu. Ovo je brza, uzbudljiva i napeta priča puna uzbuđenja, pucnjave i nasilja - dakle svega onog što se i očekuje od Tarantinovog filma. Međutim, tema filma je nešto što nikad prije niste vidjeli. Film je oduševio i brojne hrvatske celebrityje.

Trenutna ocjena "Nemilosrdnih gadova" je 4.14, a u odlične filmove naši posjetitelji ubrajaju i film "Mamurluk" s prosječnom ocjenom 4.10. Prosječnu ocjenu 3.67 dodijelili su filmu sinkroniziranoj verziji "Nebesa 3D".

Na dnu ljestvice se već tjednima nalazi "Moja grčka avantura" s prosječnom ocjenom 1.89, a gledatelje nije oduševila ni "Noć vještica 2" koja je prošla još gore - dobila je prosječnu ocjenu 1,25. Novi film u kinima, "Rokerice", tek čeka na ocjene stroge i zahtjevne publike.
 
Na KinoIndexu provjerite koje filmove vrijedi gledati, a ocjenama preporučite filmove koje ste pogledali.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara