Najbolje u kinima: Nemilosrdni gadovi skočili na vrh, Grčka avantura najgora

PREMA mišljenju posjetitelja Indexa, listu najboljih filmova koji se trenutno prikazuju u hrvatskim kinima ovog tjedna predvode "Nemilosrdni gadovi" Quentina Tarantina. Sladunjava "Moja grčka avantura" nikako da se odlijepi od dna.

Okupirana Francuska. Židovi. Nacisti. Nemilosrdni gadovi. Brad Pitt. Sve to, a i još više, ima novi film redatelja Quentina Tarantina koji će vas već od prve scene odvesti na jedinstveno filmsko putovanje. Radnja filma odvija se tijekom Drugog svjetskog rata, ali to nije film o Drugom svjetskom ratu. Ovo je brza, uzbudljiva i napeta priča puna uzbuđenja, pucnjave i nasilja - dakle svega onog što se i očekuje od Tarantinovog filma. Međutim, tema filma je nešto što nikad prije niste vidjeli. Film je oduševio i brojne hrvatske celebrityje.

Trenutna ocjena "Nemilosrdnih gadova" je 4.41, a u odlične filmove naši posjetitelji ubrajaju i film "Mamurluk" s prosječnom ocjenom 4.26 te animirani film "Nebesa" s prosječnom ocjenom 3.91. "Slomljeni zagrljaji" Pedra Almodovara i triler "Siroče" dobili su istu prosječnu ocjenu - 3.80.

Na dnu ljestvice se i dalje nalazi "Moja grčka avantura" s ocjenom 2.07, a puno bolje ne stoji ni "Kenjac" koji je dobio prosječnu ocjenu 2.50.
 
Na KinoIndexu provjerite koje filmove vrijedi gledati, a ocjenama preporučite filmove koje ste pogledali.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara