Najbolje znanstvene aplikacije za vaše klince

Najbolje znanstvene aplikacije za vaše klince

Screenshot: YouTube

DJECA su poput spužve: upijaju sve što vide i čuju oko sebe. To je najosjetljivije doba u razvoju svakog čovjeka i upravo se tu udaraju temelji osobe kakva će u budućnosti postati.

Ukoliko želite da vaše dijete svijet spozna onakav kakav jest i to na način prilagođen njegovu uzrastu, Android Central ima par prijedloga i to u skladu s vremenom u kojem živimo. Otvorite oči vašeg mališana kroz jednostavne, šarene znanstvene aplikacije kroz koje će naučiti zabavne eksperimente, mućkati kemijske spojeve i upoznati nove životinjske vrste. I to će biti vrlo pametno utrošeno vrijeme; ionako stalno visi na vašem mobitelu.

Kid Science Amazing Experiments

Kemija u teoriji prava je davež; praksa je nešto sasvim drugo. Aplikacija iz naslova pokazat će djeci zanimljive i jednostavne eksperimente koje će, nakon što ih dovrše u igri, moći raditi i u vlastitoj režiji. Potpuno bezopasno i sigurno, jedino što je u ovom slučaju potrebno za uspjeh jest vaš blagoslov da koristi nekoliko sitnica iz kućanstva. Tko zna, možda će postati Einstein.

Napominjemo kako je aplikacija besplatna, ali sadrži reklame.

Alchemy - Genetics


Učiti kroz zabavu najbolji je način za naučiti nešto. Na istoj se pretpostavci temelji i ova aplikacija, u kojoj će dijete kombiniranjem različitih životinjskih vrsta otkriti nove. Početak je malo čupav: tek su tri životinje na raspolaganju, dok ih na cilju čeka preko pet stotina. Svaka se vrsta temelji na parnjaku iz stvarnoga svijeta, što je velik broj i za odraslu osobu, dok će djetetu predstavljati pravu riznicu s blagom. Sa svakom novootkrivenom životinjom stići će i informacije o njoj, pa ćete uskoro u kući imati malog biologa. Unutar igre prikazuju se reklame, kojih se možete riješiti kupnjom pune verzije igre. Košta pola bureka (0,99 dolara), a toliko budućnost djeteta zasigurno vrijedi.

Animal Kingdom Science for Kids

Klinci vole životinje i životinje vole njih. Za naučiti nešto više o njima dobro će poslužiti Animal Kingdom Science for Kids, jer će se igrajući ovu igru djeca naći u ulozi spasitelja životinje u nevolji. Pritom moraju točno odgovoriti na pitanja koja su istovremeno jednostavna i edukativna; sva je prilika kako će i roditelji nešto naučiti iz nje.

Kao što je slučaj s prethodno nabrojanim igrama, i ova je besplatna no uz pripadajući reklamni materijal.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara