Najgluplje tetovaže. Ikad.

MIŠLJENJA o tetoviranju obično su podijeljena. Neki smatraju da nijedna slika nije vrijedna toga da cijeli život stoji na tijelu, dok neki smatraju da se dobro odabranom tetovažom može bolje istaknuti vlastitza osobnost. Štogod da mislili o tetoviranju, složit ćete se s nama kad tvrdimo da su tetovaže koje donosimo u ovom članku jednostavno preglupe da bi postojale.

No, budući da je još stari Einstein ustvrdio da je ljudska glupost beskonačna, mi smo mu povjerovali i upustili se u potragu za najglupljim tetovažama na svijetu.

Odmah u startu valja uočiti dvije vrste glupih tetovaža; one koje su nastale slučajno i koje su nastale namjerno. U ove prve neki bi uvrstili i tetovaže nastale pod utjecajem alkohola ili inih opijata, iako je u konačnici ipak svatko odgovoran za nešto što će nositi na tijelu cijeli život. No, ima i onih koje su crtači tetovaža doslovno prevarili, te im umjesto željene slike nacrtali kakvu glupost.

Ipak, daleko su najzabavniji oni koji su pri punoj svijesti (nećemo reći pri zdravom razumu, bilo bi malko nategnuto) odlučili na vlastitom tijelu nacrtati nešto van svake pameti.

Da ne duljimo, predstavljamo vam najgluplje tetovaže. Ikad.


Definicija seljačine


Opasan neki lik...


???


Ovaj na plažu vjerojatno ide u tangama


Dendrofil u razvoju


Yes regrets. Very much so.


Doslovan prijevod s japanskog: "Protivnik, nacionalist, pripadnik fašističke stranke"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara