"Najgori završetak u povijesti TV-a": Procurio kraj "Igre prijestolja"?

"Najgori završetak u povijesti TV-a": Procurio kraj "Igre prijestolja"?
Screenshot: YouTube

MI U OVOM tekstu nećemo otkriti spoilere i leakove, ali ako želite u potpunom neznanju o bilo kakvom detalju pogledati ostatak serije - ipak napustite tekst.

Dakle...

Minutu dugačak preview posljednje dvije epizode "Igre prijestolja" navodno je u ponedjeljak procurio na društvenim mrežama i uništio doživljaj tisućama fanova koji su ga pogledali prije nego što je skinut s interneta.

The Sun piše da je snimka sadržavala ogromne spoilere o bitci za King's Landing te o šestoj, posljednjoj epizodi osme sezone. Već su se pojavili i brojni komentari na Twitteru.

"Proračun omanje zemlje, glumačka postava stoljeća i snažna TV mreža iza vas i vi svejedno uspijete uništiti najbolju seriju u povijesti. To je bome postignuće! Ah i oni leakovi kraja serije! Kakav raspad", komentirala je jedna bijesna tviterašica.

"Upravo sam pročitao leak za GOT. Više ne čekam kraj. Otkažite seriju ako je to sve istina... Ljudi će biti razočarani nakon što su toliko vremena uložili u seriju", komentirao je drugi fan, a treći dodao: "Internete, zašto sve moraš uništiti? Pusti me da budem razočaran za dva tjedna kao i svi ostali."

"Pogledao sam leak za petu epizodu i ljudi, ovo će biti najgori kraj u povijesti TV-a. Ako mi ne vjerujete, odite na Reddit, Twitter...", poručio je još jedan razočarani fan, a s njim se složilo još nekoliko njih. "Pročitao sam spoilere za 5. i 6. epizodu i ako je to istina, više neću GOT nazivati najboljom serijom, nego ću govoriti da su sezone 1-7 najbolje ikad", komentiralo se još.

Sudeći prema tim komentarima, kraj serije nije zadovoljio one do kojih je spoiler dospio. Oni strpljiviji ipak će morati pričekati dva tjedna da vide kako će skončati, može se slobodno reći, najpopularnija serija današnjice.

A dok čekate, ovdje možete pogledati najavu za petu epizodu...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara