Najmlađi farmer razočaran zbog svoje zlatne djevojke: Ostao sam bez riječi

Najmlađi farmer razočaran zbog svoje zlatne djevojke: Ostao sam bez riječi
Foto: RTL

NAKON što su prošli zanimljivi prvi susreti, vrijeme je da farmeri upoznaju svoje zlatne djevojke, i to na spoju na slijepo. Prvi je na redu bio nervozni Dušan, a njegova je Gorana Vušurović pokušala razbiti neugodnu početnu tišinu.

"Tražio si pravu, prava je stigla", zaključila je zlatna djevojka, dok je farmeru teško polazilo za rukom postavljati joj pitanja, što je sve nasmijalo do suza.

"Bilo mi je sve to skupa malo smiješno, ali isto tako i slatko", nije mu zamjerila Gorana.

"Na prvi pogled mi se jako svidjela, ali sam probao to sakriti zbog drugih cura", priznao je farmer.

Hakija je bio nešto razgovorljiviji pa je svojih nekoliko minuta iskoristio za ispitivanje svoje zlatne Nataše Puhalo, a Marijana Batinić sve je nasmijala rekavši da joj se čini kako ga Marijana gleda kao na nišanu. Farmera je zanimalo, između ostalog, i koliko puta tjedno Nataša izlazi i koliko se dobro snalazi u seoskim poslovima.

"Odmah sam shvatio da to nije žena koja će me impresionirati", zaključio je Hakija nakon što je priznala da je izlasci ne zanimaju te da nikad nije imala prilike živjeti na selu.

"Mene uopće ta cura ne brine", samouvjerena je bila Marijana s kojom je Hakija dijelio vruće poljupce samo večer prije.

Zlatnom djevojkom Mire Vojvodića proglašena je Tatjana Štulina, koja je priznala da nije očekivala toliku farmerovu sramežljivost.

"Mislila sam da je malo otvoreniji", kazala je Tatjana, no kad ga je napokon ugledala, nije mogla sakriti oduševljenje.

"Sviđa mi se njezin glas, dosta je zabavna. Mogla bi biti prava žena za mene", zaključio je i farmer.

Sljedeći je bio Valter kojeg je s druge strane pregrade čekala znatiželjna i energična Sandra Medaković, koja ga je odmah krenula požurivati da krene s pitanjima.

"Takvu i tražim! Da je pričljiva i vesela", rekao je farmer.

Sandru je zanimalo kakav je Valter s kuhanjem i kućanskim poslovima.

"Kakav si ti to muškarac", zadirkivala ga je nakon što je priznao da nema iskustva s čišćenjem i peglanjem, a poprilično se iznenadila kad je rekao da još uvijek živi s mamom.

"Mislim da je ovo žena za mene", oduševljeno je komentirao farmer.

Josipova zlatna djevojka i tog je dana zbog posla bila spriječena doći na spoj, što je najmlađeg farmera dosta pogodilo.

"Kad sam vidio da su svima došle cure, a meni nisu, ostao sam bez riječi", priznao je.

"Postoji mogućnost da dođe na tvoju farmu, o tome ćeš odlučiti ti", najavila mu je Marijana Batinić. 

Ostatak dana bio je rezerviran za druženje kako bi se farmeri i dame bolje upoznali.

"Možda je ipak malo prehiperaktivna za njega", komentirale su Valterove dame dok je njihov farmer razgovarao sa zlatnom Sandrom. Zatim je svaku od njih pozvao na kratak razgovor pa su i one, potaknute Sandrinim pitanjima o kućanskim poslovima, krenule ispitivati farmera o tome što zna raditi.

Hakija je odlučio malo bolje upoznati Natašu, a sve pod budnim okom ostalih djevojaka. Nataša je priznala da osjeća Marijaninu ljubomoru od prvog dana, a Hakija je rekao da mu je Marijana spomenula nekoliko negativnih stvari o njegovoj zlatnoj djevojci još prije nego što ju je upoznao. Nakon Natašina odlaska ponovno je priznao da osjeća kako ona jednostavno nije djevojka za njega.

I Miro je svoje slobodne trenutke prvo odlučio posvetiti svojoj zlatnoj djevojci, a ostale dame su šaputale sa strane kako si farmer i Tatjana savršeno odgovaraju. Irena je bila sljedeća, a odlučila je bez razmišljanja pokrenuti pitanje o svadbi, što je Miru posve zbunilo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara