Najmračnije i najbolesnije priče taksista: "Nikad više nisam vozio taksi"

Najmračnije i najbolesnije priče taksista: "Nikad više nisam vozio taksi"

Foto: Nešto

TAKSISTI i vozači Ubera obično su ljudi puni priča, a svoja svjedočanstva najbizarnijih scena koje su se odigrale u njihovim vozilima podijelili su na zahtjev jednog od korisnika na društvenoj mreži Reddit.

Cayhawt: Dvije djevojke pričale su kako su se seksale s istim tipom. Složile su se da je imao preveliki penis i da ih je obje boljelo jer je trajalo predugo. Svjedočio sam i raspravi dva sredovječna para koji su pokušavali dogovoriti seks u četvero.

Aubtig34: Vozač Ubera pričao mi je kako je pokupio troje atraktivnih Brazilaca, dvije djevojke i momka. Momak i djevojka počeli su ljubiti što uopće nebi bilo čudno da druga djevojka nije rekla kako su oni blizanci, brat i sestra. Dodala je da to rade kad se napiju zajedno. Vozač je rekao kako je to najčišća forma narcizma kojoj je svjedočio. 

MemphisSmoke: Pokupio sam neke likove ovdje u Memphisu i odveo ih do sumnjivog stana gdje sam ih pričekao. Vratili su se mirišući po nekoj dobroj travi. Pitao sam ih mogu li se vratiti i uzeti za mene. Dobio sam pare, travu i novog dilera!

Diarrhea_Jonez: Pokupio sam čovjeka koji mi je ispričao sve o svojim analnim bradavicama. Navodno, naprosto su ogromne.

KaioKennan: Imao sam opširan razgovor s djevojkom koja je upravo u seksu za jednu noć izgubila nevinost s momkom koji joj se sviđao. Ugasio sam taksimetar i dodao je na snapchat. Odmah smo se sprijateljili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spicymark: Pokupio sam pijanog tipa na Dan svetog Patrika. Pričao je o svom dečku i pitao me bi li trebao prekinuti s njim jer jer pohlepan. Nastavio je priču o dva momka s kojim je te noći namjeravao prevariti dečka. Čudne priče... 

Schoolsbelly: Dva momka raspravljala su koliko im je zabavno bilo na momačkoj večeri jednog od njih. Zabava se sastojala od "ovo je najviše kokaina koji sam ikad konzumirao" do "ne mogu vjerovati da sam jebao prostitutku prije vjenčanja."

Don2070: Pokupio sam dva muškarca koji su pričali kako će svoju vezu skrivati od svojih žena i djece. Poprilično sjebano.

Asudan30: Jedne noći vozio sam Uber i bilo je poprilično dosadno sve dok nisam pokupio dva tipa koja su željela u stritiz klub udaljen oko 65 kilometara. Nisam imao problema s tim jer sam znao da ću dobro zaraditi. Uostalom, činili su se cool pa nisam brinuo. No, čim smo došli na autocestu, tip na suvozačkom mjestu počeo me ispitivati kako je voziti za Uber i sve je postalo nekako čudno. Počeo me ispitivati što bih učinio da mi netko zgrabi volan i skrene automobil s ceste i jesam li ikad razmišljao o tome da me u svakom trenu putnik koji sjedi straga može zadaviti žicom...Lagano sam počeo paničariti i pokušao prebaciti na šalu, ali ovaj je bio uporan. Bio sam presretan kad smo stigli do striptiz kluba. Pokupio sam 40 dolara napojnice od izbacivača jer sam ih doveo tamo, no, nikad više nisam vozio Uber. Jebeš to.

Timothy_jmiller: Vozio sam ekstremno pijani sredovječni par koji se svađao čitavu polusatnu vožnju. Nekoliko puta pokušavali su me uvući u svoju svađu, no pretvarao sam se da ih ne čujem.

Ostale priče možete pročitati ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara