Najomiljenije piće Jamesa Bonda na afteru u Khali

Tekst: M.M. 
Foto: Khala bar

PROŠLOG tjedna u popularnom zagrebačkom okupljalištu, Khala baru, otvoren je novi program Downtown After Work Thursdays namijenjen mladim poslovnim ljudima s ciljem zabave i opuštanja od stresne svakodnevnice. After Work u Khali koncipiran je po uzoru na njujorške partyje istog tipa, na koje gosti dolaze direktno s radnih mjesta, već od 18 sati. Bitan naglasak nalazi se na kulturi ispijanja koktela, za pripremu kojih Khala već duže vrijeme slovi kao jedna od top destinacija u metropoli.

U sklopu After Worka možete uživati u proširenoj ponudi koktela, pa vas tako već ovog četvrtka očekuje promocija nedvojbenog kralja koktela, popularnog martinija, i to u 5 zanimljivih varijanti - čokolada, naranča, brusnica, limun i blue. Martini večer najviše će se zasigurno svidjeti pripadnicama nježnijeg spola, ali ne zaboravite da je martini, ''shaken, not stirred'', omiljeno piće Jamesa Bonda, najpopularnijeg tajnog agenta ikad, stoga bi i muški dio publike trebao uživati bez zadrške.

Ljubitelje vina, pak, zainteresirat će wine bar koji odlikuje vrhunska ponuda preko 100 vrsta vina, koja se poslužuju i na čaše. Za glazbeni dio zadužen je DJ Grade čija selekcija glazbe 80-ih te 90-ih godina osigurava savršen bijeg iz tjedne kolotečine - pobjegnite s nama svakog četvrtka od 18 do 23 sata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara