Najpopularniji holivudski celebrity trenutačno je Robert Pattinson

Najpopularniji holivudski celebrity trenutačno je Robert Pattinson

PREMA broju "klikova", statistika je pokazala kako je trenutačno najtraženiji i najčitaniji holivudski celebrity glavni glumac filma "Sumrak", Londončanin Robert Pattinson. Na internet stranici Hollywood.com, na kojoj je zauzeo prvu poziciju najpopularnijeg celebrityja, njegova pozicija već neko vrijeme stoji čvrsta, baš kao i pozicija Kristen Stewart, druge na ljestvici "najklikanijih". Glumica se proslavila ulogom u filmu "Soba panike" u kojem je glumila kći Jodie Foster.

Gibson vs. Depp, Hanks zadnji

Treća na listi je Jennifer Aniston, ona koja se nada kako će joj jednog dana u opisu zanimanja stajati glumica a ne bivša Brada Pitta. Na četvrtom mjestu je Salma Hayek, proslavljena filmom "Desperado" u kojem stoji uz bok seksepilnom Antoniju Banderasu. Za razliku od prva tri zasad čvrsta mjesta, Salma se polako ali sigurno penje na sve više pozicije. Peta je Angelina Jolie i svoju poziciju ne daje nikome. Tamo se začahurila i već se neko vrijeme ne kreće ni naprijed ni nazad. Iza nje je Mel Gibson kojem popularnost lagano pada, a kako je krenulo još malo pa će uskočiti Johnnyju Deppu u krilo jer je ovaj taman iza njega i popularnost mu raste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na osmoj poziciji je Robert Redford i strelica pored njegove fotografije obojana je u zeleno i pokazuje prema gore, što znači da mu popularnost kao i broj klikova rastu, deveti je "XXX" macho nabildanko Vin Diesel, dok je posljednji na listi popularnosti Tom Hanks.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara