Najpoznatija plus size manekenka fotkala se gola u trudnoći i pokazala strije

Najpoznatija plus size manekenka fotkala se gola u trudnoći i pokazala strije
Foto: Instagram

SAMO nekoliko dana nakon što je otkrila da je trudna, jedna od najpoznatijih plus size manekenki na svijetu, Ashley Graham, objavila je fotku na kojoj je potpuno gola i na kojoj se vide sve nesavršenosti. 

"Isto, ali malo drugačije", napisala je uz fotku na kojoj se vide strije i "šlaufi". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Budući da je Ashley poznata kao zagovornica prirodnog izgleda i pozitivnog pogleda na vlastito tijelo, ne čudi da je željela dokumentirati i pokazati promjene kroz koje njeno tijelo prolazi te pokazati da je to normalno. 

Njene su joj brojne pratiteljice na Instagramu, sudeći po komentarima, bile zahvalne za to. 

"Trudna sam, emotivna i hormoni mi divljaju. Prolazim kroz toliko promjena. Ovo me rasplakalo. Zbilja mi je ovo trebalo", "Moje tijelo izgleda upravo ovako. Nisam baš ponosna na njega, ali neke od nas ne mogu imati glatku kožu ili ravan trbuh", "Hvala ti što si toliko stvarna u svijetu punom lažnjaka", bili su neki od komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Fotku su komentirali i muškarci. 

"Ja sam muško i sretan sam što ovo vidim. Moja žena je trenutno u trećem tromjesečju. Vidim kako naš nerođeni sin mijenja njen izgled. Šaljem ljubav svim ženama zbog onog kroz što prolazite. Svaki muškarac može voziti po ravnom, ali samo majstor može svladati krivine", poručio je jedan pratitelj. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara