"Najslađe mi je kad netko tako izopačen i izobličen kao Ciganović, nešto komentira"

"Najslađe mi je kad netko tako izopačen i izobličen kao Ciganović, nešto komentira"

ZLONAMJERNE kritike pogađaju, a pogotovo ako dolaze od najvećeg hrvatskog stilista svih vremena, nezamjenjivog Nevena Ciganovića. Njegov kritički osvrt na aktere hrvatske javne scene, kojeg je javnosti iz dalekog Los Angelesa uputio preko svog bloga "Neverwood", danas je bio top tema agilnih tračera, a mi smo, obzirom da je riječ o takvoj megazvijezdi, secirali njegove riječi i za komentar upitali neke od prozvanih.

"Izopačen i izobličen"

Na Ciganovićev komentar o Jacquesovom "podvezivanju crijeva" i "jajčekima", zagrebački pjevač se slatko nasmijao i dodao kako je od onoga što je rečeno bitnije od koga dolaze takve riječi. "Najslađe mi je kad je netko tako izopačen i izobličen u tolikoj mjeri kao što je on, pa ide nešto komentirati. Bezveze i jadno", odgovara Jacques Houdek.

Ciganović u svom "Nevenwoodu", između ostalog, piše: "Apsolutno se niš nije promjenilo u zadnje dvije godine. Danas u toj Hrvatskoj čak i stilisti izjavljuju da imaju cure! A svi valjda dobro znate - mi stilisti nemamo cure!!!".

Iako nije precizirao, iz krugova bliskih najpoznatijem stilistu svih vremena doznajemo kako je riječ o mladom i agilnom Marku Grubniću, kojeg poznavatelji mode, zbog estetskih operacija i suradnje s estradnjacima, uspoređuju sa Ciganovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je što sam preuzeo njegovo mjesto"

"Ne volim kad se ljude trpa u isti koš! U svakoj profesiji ima svakakvih ljudi, ne mora značiti da smo po pitanju seksualnosti svi isti ako se bavimo istim poslom", kaže Grubnić, koji je nedavno javnosti obznanio kako ljubuje s tajanstvenom ljepoticom. Kako kaže, nema ništa protiv usporedbi s nekadašnjim Candymanom, no tvrdi da ne kopira svog prethodnika.

"Ako je netko i morao preuzeti njegovo mjesto, drago mi je da sam to ja. Kad se usporedi naš rad, jasno je da nije riječ o nikakvom kopiranju", kaže Grubnić i dodaje kako su se poznati stilisti "znali čuti telefonom i često družili". Čudno, ali naši izvori, prijatelji Nevena Ciganovića, tvrde da nije tako, te da o Grubniću njegov stariji kolega baš i ne govori najbolje.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara