"Najsličnije blizanke na svijetu" otkrile kako se seksaju s dečkom kojeg dijele

"Najsličnije blizanke na svijetu" otkrile kako se seksaju s dečkom kojeg dijele

 Foto: Facebook/Instagram

ANNA i Lucy DeCinque već su poznate po svom bizarnom načinu života. Naime, ove "najsličnije blizanke na svijetu", kako ih zovu, opsjednute su time da izgledaju potpuno isto te žive potpuno isti život. Zbog toga su u vezi s istim muškarcem, Benom Byrneom, koji je sasvim zadovoljan takvom situacijom.

Blizanke su odlučile otkriti ono što zanima mnoge koji su upoznati s njihovim likom i djelom - kako se njih troje seksaju. Ben živi s blizankama i njihovom majkom te se mora posebno truditi da se prema obje ponaša potpuno jednako. 

"Ako poljubi Annu, mora brzo poljubiti i mene. Kada smo vani, obje nas drži za ruku", ispričala je Lucy i dodala da njih dvije nikada nisu ljubomorne jer znaju da ih voli jednako. 

"Ovo mi je prvi put s dvije djevojke. Jako je teško jer se moram ponašati 100% jednako prema njima. Što god napravim za jednu, napravim i za drugu", pojadao se Ben za The Sun. 

Njih troje spavaju u istom krevetu, a ne razdvajaju se ni za vrijeme seksa. Seksaju se naizmjence, najprije jedna spava s Benom pa druga. "Spavamo zajedno, no to nije kao seks u troje jer se ne petljamo jedna s drugom. Neki ljudi misle da smo odvratni, ali nama ovakav život odgovara", kažu blizanke koje žele zatrudnjeti u isto vrijeme da bi im tijela stalno bila potpuno ista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara