Najviša tinejdžerica na svijetu: Malee je visoka 2,12 metara i ne prestaje rasti

Najviša tinejdžerica na svijetu: Malee je visoka 2,12 metara i ne prestaje rasti

Screenshot: Youtube

NAJVIŠA tinejdžerica na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, 19-godišnja Malee Duangdee iz Tajlanda, visoka je 2,12 metara i teži 127 kilograma, ali i dalje ne prestaje rasti, jer joj njeni roditelji ne mogu uvijek priuštiti injekcije koje bi trebala primati svaka tri mjeseca.

Njena ekstremna visina posljedica je tumora na mozgu, koji joj je dijagnosticiran kao devetogodišnjoj djevojčici. Tumor je u njenom tijelu uzrokovao hormonsku neravnotežu te probleme s vidom. Njena obitelj za liječničke kontrole i terapiju svaka tri mjeseca mora izdvajati velike svote novca. Često ga nemaju dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nisam imala dečka. Mislim da brak nije moguć za nekog poput mene. Moj otac je jako zabrinut za mene i nigdje me ne pušta samu, jer mi ponekad treba pomoć pri ustajanju", priča Malee, koja je zbog svoje različitosti od ostale djece u školi nerijetko bila meta ismijavanja: "Osjećala sam se kao frik. Djeca su bila nasilna prema meni i nazivala me raznim imenima. Otkako sam napustila školu, trudim se steći više samopouzdanja. Navikla sam se na svoj život, ali je teško".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara