Nakadia u Piranhi: Najljepša azijska DJ-ica stiže u Zagreb

Nakadia u Piranhi: Najljepša azijska DJ-ica stiže u Zagreb

PURE PIRANHA nastavlja s ponudom za ludi i nezaboravni noćni provod. U petak, 14. studenoga, Piranha ugošćuje Nakadiju. Najbolja i najljepša DJ-ica Nakadia svoju priču je započela prije sedam godina u Parizu sa željom da postane supermodel. Taj cilj je i ispunila noseći revije poznatih i uspješnih dizajnera. U manekenskoj karijeri glumila je u reklamnim kampanjama nekih poznatih brendova.

Na putovanjima zbog manekenske karijere Nakadia je upoznala mnoge uspješne glazbenike s kojima se počela sve češće družiti, dok se i sama nije zaljubila u dance glazbu. Karijeru je započela uz pomoć nekih od najboljih svjetskih DJ-a: WestBam, Timo Maas i Afrika Islam neki su od njih. Glazbu je počela puštati već 2002. godine, a od tada broji velike uspjehe.

"Cijeli svijet je jedan veliki plesni podij, a dobar DJ može biti iz bilo kojeg dijela svijeta", rekla je Nakadia. Najznačajnije nastupe imala je na zatvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva 2006. i Loveparadeu. Samo tijekom 2005. godine održala je preko 120 nastupa u trideset država. Nastupala je u više od dvjesto različitih klubova diljem svijeta. Nakadia priznaje da joj izgled zasigurno pomaže u dobivanju brojnih gaža, na kojima je imala prilike usavršiti umijeće svojeg posla, a dodala je da joj izgled daje sigurnosti "kako kod menadžera, tako i kod publike".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pure Piranha će uz nastup house DJ-ice održati i promociju njenog novog spota "Love in your eyes". Vidimo se 14. studenoga na partyju najljepše DJ-ice iz Azije.

A.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara