Nakon 11 sezona završava "Frasier"

NAKON jedanaest sezona ove će godine završiti američka televizijska hit-serija "Frasier", javlja BBC u utorak.

Na web-stranici lista Variety objavljeno je da se službeno priopćenje o prestanku snimanja očekuje ovaj tjedan na konferenciji za novinare na kojoj će sudjelovati i glumci iz serije.

U studenome je glavna zvijezda "Frasiera" Kelsey Grammer dao naslutiti da bi se za 12. sezonu mogao vratiti na NBC.

No Variety tvrdi da je predsjednik NBC-a Jeff Zucker prošli tjedan nazvao Grammera "da zaključe stvar".

"Frasier", serija nastala na temelju lika iz serije "Kafić Uzdravlje", počeo se emitirati 1993. Emmyjima nagrađivani Grammer lik tumači već dvadeset godina.

Glasine o mogućem nastavku pothranio je sam Zucker koji je za Variety rekao da su "vrata još širom otvorena" za povratak "Frasiera".

No cijena te Emmyjem nagrađivane serije mogla bi onemogućiti takav potez, objavio je Variety.com.

NBC je 2001. potpisao ugovor vrijedan 374 milijuna dolara za ponovno snimanje serije, što je otprilike 5,2 milijuna po epizodi.

Kelsey Grammer i druga zvijezda David Hyde Pierce dobili su sedmeroznamenkaste iznose za ostanak u seriji do 2004. Tim je iznosom Grammer postao najbolje plaćeni američki TV-glumac svih vremena.

Bude li ova sezona posljednja, trajanje "Frasiera" izjednačit će se s 11-godišnjim emitiranjem serije "Kafić Uzdravlje".

Završi li doista u svibnju, kao što je predviđeno, NBC će morati pronaći zamjenu za svoje dvije najpopularnije emisije jer i humoristična serija "Prijatelji" ovom, desetom sezonom, završava emitiranje.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara