Nakon auta i stana, Ante Gotovac zaručnici Lani poklonio i novi nos

Nakon auta i stana, Ante Gotovac zaručnici Lani poklonio i novi nos

Tekst: A.M.
Screenshot: Nova TV

KONTROVERZNI Ante Gotovac očito je svojoj novoj zaručnici odlučio priuštiti sve što ona poželi pa joj je nakon novog automobila, kupio i nos. Naime, Lana Boško i Gotovac zaputili su se kod estetskog kirurga koji je novoj Gotovčevoj operirao nos te će joj za nekoliko tjedana povećati i usne. Grude pak neće dirati s obzirom da oboje misle kako su savršene. Kad istog kirurga, prije nekoliko godina nos je operirao i sam Gotovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, zbog Lanine dobrote, Ante je spremno priznao kako će joj priuštiti sve što Simoni nikada nije pa je tako svu svoju imovinu već prepisao na zaručnicu. "Gol sam i bos. Nemam ni za burek. Na Lanu sam darovnim ugovorom prepisao stan u kući na zagrebačkom Srebrnjaku, bijeli Golf V GTI i Mercedes SL", otkrio je Gotovac.

Podsjetimo, iako se znaju tek dva tjedna, 27-godišnja Lana pozvala je Antu da se useli u njezin stan, na što je Ante bez imalo razmišljanja i pristao. Kako bi joj se zahvalio na tom što ga je objeručke primila pod svoj krov, Ante se iskazao u kuhanju, čišćenju i usisavanju te joj je navodno kupio i stan od stotinjak kvadrata, na još uvijek nepoznatoj lokaciji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara