Nakon drame s Balaševićem, Olivera objavila prilično čudne fotke na Instagramu

Nakon drame s Balaševićem, Olivera objavila prilično čudne fotke na Instagramu
Foto: Instagram

OLIVERA Balašević tek je nedavno napravila profile na društvenim mrežama, ali već je skupila tisuće obožavatelja. Balaševićeva supruga danas se prvi put oglasila nakon događaja od prošlog tjedna, kada je u medijima objavljena vijest da je njezin suprug Đorđe preživio infarkt. Olivera je objavila prilično čudne fotografije na Facebooku, na kojima skida cipele i prelazi ogradu na jednom mostu u njezinom rodnom Zrenjaninu.

"Mnogo godina kasnije naučila sam da se i najnježnija roditeljska briga izražava na najgrublje moguće načine, i mogu samo reći da sam onda sve to podnijela hrabro, kao što sam hrabro i prekoračila ogradu nadaleko čuvenog Visećeg mosta u Zrenjaninu..."Zrenjanin, 1965. godine", napisala je u opisu fotografija.

Podsjetimo, u petak je medijima protutnjala vijest da je Đorđe Balašević preživio infarkt. Uskoro se oglasio njegov sin Aleksa koji je rekao da nije bilo infarkta nego da je Balašević imao tek malu intervenciju, a kasnije su isplivale i fotke na kojima je bilo jasno da se pjevač osjeća sasvim dobro.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara