Nakon Indexa, Severina tužila i Novi list

Nakon Indexa, Severina tužila i Novi list

IAKO je izgubila sudski spor s Indexom, u kojem je od našeg portala tražila 75,000 kuna zbog povrede (nepostojećih) autorskih prava, Severina ne odustaje od namjere da zaradi na svom amaterskom porniću.

Tako se na udaru našao i riječki Novi list, koji je, nakon što je Index objavio vijest o postojanju pornića ilustriran  s nekoliko screenshotova, prenio našu vijest i dotične screenshotove, a visina odštete ista je kao u tužbi protiv Indexa – 75,000 kuna.

Večernji list piše kako se kao razlog tužbe, koja je predana još u rujnu, navode “duševne boli” uzrokovane objavom teksta popraćenog screenshotovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo ročište održano je u četvrtak, ali Severina se na njemu nije pojavila. Pjevačica će svjedočiti na ročištu zakazanom za svibanj, piše “Večernji”, pa dodaje kako je Severinina pravna zastupnica predložila da o Sevinim “duševnim bolima” svjedoči njezin menadžer Tomica Petrović. Tome se usprotivio odvjetnik Novog lista, ustvrdivši kako samo Severina može govoriti o tome.

Odvjetnik Novog lista na prvom je ročištu tvrdio kako Severina spor nije pokušala riješiti demantijem, da bi odvjetnica pjevačice rekla kako je Seve reagirala faksom koji nikad nije objavljen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara