Nakon najprodavanijeg klapskog koncerta u Spaladiumu, Rišpet ima drugačiju pjesmu

Nakon najprodavanijeg klapskog koncerta u Spaladiumu, Rišpet ima drugačiju pjesmu
Foto: Press

NAKON što su u ožujku održali koncert u Spaladium areni, koji je bio najprodavaniji klapski koncert u splitskoj dvorani, klapa Rišpet posljednjih mjeseci nije mirovala. S popuštanjem epidemioloških mjera, jedva su dočekali uskočiti u studio i pripremiti novu pjesmu, intrigantnog naziva "Maka, maka".

Glazbu za singl, koji će Rišpet izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu potpisuje, kao i uvijek, osnivač i skladatelj klape Pero Kozomara, stihove je napisala Lući Tukić, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro.

"Nakon niza sporijih ljubavnih balada, stiglo je ljeto, idealno vrijeme da publiku opet razveselimo jednom otkačenom, veselom i plesnom stvari. Pogotovo nakon ovog specifičnog i zahtjevnog perioda koji smo svi zajedno prošli tijekom prethodnih par mjeseci, vjerujem da nema boljeg prirodnog lijeka od smijeha, pjesme i plesa", objasnio je Kozomara.

Specifična pjesma dobila je prigodan video spot, koji otkriva zašto je točno protagonist "maka" svoju dragu, koju je u spotu utjelovila fitness trenerica Nera Balić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara