Nakon Nove godine kreću "Dvornikovi"

SVEGA par dana nakon završetka Big Brothera započet će se prikazivati novi reality show "Dvornikovi" u kojima će obitelj Dine Dvornika podjeliti svoju privatnost s gledateljima RTL televizije.

Reality show po uzoru na popularni MTV-jev show, u kojoj naslovnu ulogu ima obitelj Osbourne, kreće s prikazivanjem 3. siječnja.

"Ovo je druga zemlja. Mi ne živimo u vili i ne predstavljamo se kao neka viša klasa i ljudi koji imaju novaca, čak dapače - bilo je dosta trenutaka.. Mislim da se u tome može pronaći svaka hrvatska obitelj." - izjavio je za časpopis Extra Dino Dvornik.

Prisjetimo se, Dino se gostujući u Big Brotheru već nedavno okušao u reality showu, u kojem mu je društvo pravio Davor Gobac. Pjevač Psihomodo Popa je tada, zbog nepoštivanja pravila, ranije napustio BB kuću.

"Gledaš Globalno sijelo, ima baba kokoši pa zašto ne bi primila televiziiju?! Zbog čega bi se onda ja trebao sklanjati od kamere, kad sam već odabrao biti javna osoba? Baš zato što volim ljude." - kaže Dvornik.

"Pita me žena kako mogu tako sa svakim razgovarati, a meni je na pameti da je možda, što ja znam, prvi put poljubio curu pa ću mu, ako mu kažem odjebi, slomiti srce." - dodaje Dvornik.

Dvornikova kćer Ela, koja ide u prvi razred srednje škole oduševljena što će sudjelovati u reality showu, no otac je uvjetovao da, ako ne bude dobrih ocjena, neće biti niti showa.

Kako je Dino Dvornik poznat po tome da napravi urnebesnu atmosferu gdje god se pojavi, nesumljivo je da će ovaj projekt dotići veliku popularnost. Prva epizoda bit će emitirana prvog utorka u 2006. godini u 20 sati i 15 minuta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara