Nakon odlaska s Nove TV Šime Vičević se vratio na televiziju, evo gdje sad radi

Nakon odlaska s Nove TV Šime Vičević se vratio na televiziju, evo gdje sad radi
Screenshot: Nova TV

NAKON što je na proljeće ove godine napustio Novu TV nakon osam godina rada, novinar Šime Vičević vratio se na male ekrane.

Još tijekom prosinca gledatelji su ga mogli vidjeti u javljanjima uživo na HRT-u, a novim poslom pohvalio se i na Facebooku.

Osim što je otkrio da od početka prosinca radi na javnoj televiziji, Vičević je na svom Facebook profilu objavio i fotografiju zgrade HRT-a. "Sretno", "Bravo Šime", "Neka ti je sa srećom", "Lijepo te je opet vidjeti", pisali su mu pratitelji na društvenim mrežama.

"Dragi prijatelji, u životu postoji jedna velika istina prema kojoj sve ima svoj početak i svoj kraj. Ponekad jedna vrata moraš zatvoriti da bi mogao otvoriti druga. Nakon 8 godina provedenih na Novoj TV, odlučio sam okrenuti novu stranicu na svom profesionalnom putu. Novu TV napuštam iz razloga koje neću javno komentirati", napisao je Šime u ožujku nakon što je napustio Novu TV.

"Uz dvije godine provedene na lokalnoj televiziji, iza mene je ukupno 10 televizijskih godina. Za mene je to neprocjenjivo životno bogatstvo. Uspjeh nikad nisam volio mjeriti u brojkama, ali činjenica je da su iza mene tisuće priloga i javljanja uživo, deseci tisuća prijeđenih kilometara, sati i sati provedeni u eteru. Je li sve što je sada iza mene bilo dobro? Mišljenje prepuštam Vama jer u jedno sam siguran - Vi ste najbolja publika na svijetu. Hvala na svakom mišljenju, komentaru, pohvali i kritici. Hvala Vam što ste me s one strane ekrana gotovo svaku večer puštali u Vaše dnevne boravke i što ste mi vjerovali. Bila mi je čast raditi s Vama i za Vas", dodao je.

"Zbog svega toga, prisežem da ovo nije 'zbogom', nego 'doviđenja'. Vidimo se!" zaključio je tad, a to doviđenja je i ispunio povratkom na male ekrane upravo na HRT-u.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara