Nakon okršaja: Bivšu curu Borne Ćorića susjeda zaključala na krovu zgrade

Nakon okršaja: Bivšu curu Borne Ćorića susjeda zaključala na krovu zgrade
Foto: Instagram

VALENTINA MILETIĆ, radijska voditeljica i bivša djevojka Borne Ćorića, iskoristila je lijepo vrijeme za snimanje fotki koje će objaviti na Instagramu, a usput je doznala da nije baš svima u svojoj zgradi jako draga.

"Ima nešto u ovim pogledima sa krovova, by the way zbog slike sam ostala zaključana na krovu i to ne slučajno.., inače imam super susjede ali evo danas sam otkrila da imam i jednu kojoj nisam pretjerano simpatična (ne znam zašto, majke mi prvi put je vidim), ne samo da mi je skoro zabranila da se popnem na krov koji je valjda jednako moj kao i njen nego me uz to još i iz inata zaključala tamo pa je slika dobila i svoju priču a takve najviše volim #samousplitu ne možeš mene iznervirat, ne ovako. Kakvi ste vi sa susjedima", ispričala je 27-godišnja Valentina, dodavši da susjedi možda samo "nije bio dan".

Valentina je s pet godina mlađim Ćorićem bila u vezi nešto dulje od godinu dana, a tijekom veze najčešće su se hvalili zajedničkim fotografijama s raznih destinacija diljem svijeta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara