Nakon ovih hororaca Božić bi vam mogao postati najstrašnije doba godine

Nakon ovih hororaca Božić bi vam mogao postati najstrašnije doba godine
Screenshot: Youtube

AKO VAM je dosta romantičnih i obiteljskih komedija, tko kaže da Božić ne možete dočekati u malo strašnijoj atmosferi. Svi ljubitelji horor filmova doći će na svoje uz filmove koji omiljene blagdanske likove prikazuju na puno mračniji način. Jeste li dovoljno hrabri za ovo?

Jack Frost

Nakon ovog filma mogli biste osjetiti izrazitu odbojnost prema snjegovićima, koliko god oni dobroćudno izgledali. Serijski ubojica na putu za smaknuće doživi nesreću nakon koje se vraća kao ubojiti mutirani snjegović koji se sprema na stravičnu osvetu. 

Silent Night, Deadly Night

Ako vam je prethodni film uništio snjegoviće, spremite se na to da ni Djedicu više nećete gledati istim očima. Nakon što su mu pred očima ubijeni roditelji, dječak završi u sirotištu u kojem trpi zlostavljanje. Kao tinejdžer zaposli se kao Djed Božićnjak u jednoj trgovini i tada započinje njegova krvava osveta. 

Red Christmas

Dok se majka sa svojom djecom sprema proslaviti posljednji zajednički Božić, planove im kvari misteriozni stranac prekriven plaštom čije će pravo lice uskoro postati zadnje koje će neki od njih vidjeti. 

Saint

U ovom filmu Sveti Nikola nastupa kao svećenik koji otima i ubija djecu za vrijeme punog mjeseca. 

Krampus

Kad se njegova disfunkcionalna obitelj počne svađati tijekom praznika, mladi Max gubi iluzije i odustaje od Božića. Njegov manjak božićnog veselja oslobađa Krampusa, zlu silu koja dolazi kazniti nevjernike. Omiljena blagdanska stvorenja postaju čudovišta koja opsjedaju njihovu obiteljsku kuću i tjeraju posvađane članove da se bore jedni za druge ako žele preživjeti. 

The Children

Dvije obitelji se skupljaju kako bi proslavile Božić na udaljenom imanju. Obiteljski odmor iz bajke pretvara se u noćnu moru kad jedno od njihove djece oboli i počne ispoljavati čudne simptome kojima ubrzo zarazi i ostalu djecu, pretvorivši ih u psihotične ubojice. 

A Christmas Horror Story

U ovom filmu pratimo nekoliko priča. Studenti koji žele snimiti film o prijateljima koji su poginuli prethodnog Božića zaglave sa zlim duhom. Jedan od prvih policajaca na mjestu zločina uskoro primjećuje da se njegov sin počeo zastrašujuće ponašati. Na putu prema kući rođakinje s kojom su u svađi, obitelj se sukobi s Krampusom, demonskom verzijom Djeda Mraza. Čak ni sam Djedica nije imun na ove strahote dok se bori protiv horde vilenjaka. 

Dead End

Putujući s obitelji na veliko božićno okupljanje, otac prvi put u 20 godina skrene na prečicu, a to se pokaže kao najveća pogreška njegova života. Nakon što susretnu misterioznu djevojku u bijelom, noć postaje sve čudnija, a članovi obitelji počnu umirati na bizarne načine. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara