Nakon par pivi popularnom (c) Joletu nosila se plava boja

POPULARNI  Jole nedavno je posjetio pitomi zagrebački kvart Dubravu, gdje je u prijateljskom ozračju odlučio promijeniti riječi pjesme koja ga je proslavila u Dalmaciji, te s novim prijateljima zapjevati iz sveg glasa "Nosi mi se plava boja".

Kako neslužbeno saznajemo, popularni Jole 17. je svibnja nastupio u idličnoj, maltene pastoralnoj atmosferi Sportsko rekreacionog centra "Klaka" na Dubravafestu, koju zlobnici vole zvati pivijadom.

Svoj nastup popularni Jole odlučio je započeti skladbom koja ga je proslavila u Dalmaciji, "Nosi mi se bijela boja". No, čim je pjesma počela, svima je bilo jasno da nešto nije u redu s intonacijom popularnog Joleta, zbog čega mu je publika u prijateljskoj atmosferi ponudila osvježenje u obliku punih čaša pive, koje su u naletu dobre volje naprosto letjele prema pjevaču.

Popularni  Jole je, oduševljen toplim dočekom u, kako neki tvrde, opasnom dijelu Zagreba, prestao pjevati te se ispričao za svoje probleme s glasom rekavši: "Ovo nije bilo lijepo."

Njegova izjava dočekana je s oduševljenim pljeskom i daljnjim dobacivanjem pivskih čaša, kojih je bilo toliko da ih čak ni popularni Jole, koji je svojevremeno bio konobar, nije uspio pohvatati baš svu dobačenu pivu.

Nakon što se dobro osvježio pivom koju su mu darovali velikodušni stanovnici Dubrave, popularni Jole je, ponešen ljubavlju prema svojim domaćinima, samo kratko rekao: "Ajmo probati ovako" te iz punog glasa zapjevao "Nosi mi se plava boja".

Ostaje vidjeti s čime će ga nakon ovoga po povratku u Split ponuditi Torcida.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara