Nakon pljuvanja stigle i riječi podrške: "Žao mi je što Madonna nije postala majka još jednom"

NAKON što su njegovoj bivšoj supruzi odbili zahtjev za posvajanje još jednog afričkog djeteta, britanski redatelj odlučio se oglasiti o njezinom neuspjehu. "Potpuno sam podržavao Madonnu u njezino naumu da posvoji još jedno dijete te moram iskreno priznati da sam i ja tužan zato što joj je zahtjev odbijen", rekao je Guy Richie od kojeg se pjevačica rastala krajem prošle godine i to u ne lijepim okolnostima.

"Moram odbiti Madonnin zahtjev za posvojenje"

"Ona je stvarno dobra majka, to je neosporno jer ni sama nije imala bajkovito djetinjstvo te sada ponukana svojim životnim iskustvom želi pomoći napuštenoj dječici", bile su to redateljeve riječi hvale. Kako se par preko medija jedino "častio" uvrjedama, ove humane Guyeve riječi iznenadile su mnoge, a vjerojatno i samo Madonnu koja zasigurno neće odustati od barbe za malenom  Mercy James.

"Moram odbiti Madonnin zahtjev za posvojenje", izjavila je sutkinja Esmie Chondo koja je imala završnu i zaključnu riječ na sudu u Malaviji i time srušila sve Madonnine planove u vodu. Međutim, da se radi o bilo kojem drugome sa sigurnosti bi se moglo tvrditi kako bi ta poražena osoba dignula ruke od svega, no kak se radi o Madonni, još se svašta može očekivati.

S.C.
Foto: JLP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara