Nakon prekida s Jessicom Biel, Justin Timberlake flertuje s Milom Kunis?

Foto: JLP

PREMA  pisanju američkih medija, Justin Timberlake, koji je nedavno prekinuo vezu s glumicom Jessicom Biel, tijekom vikenda viđen je kako flertuje s novom ljepoticom. Riječ e o glumici Mili Kunis koja se proslavila ulogom u seriji "Lude 70-te" te trijumfirala u novom filmu "Crni labud".

Naime, Justin i Jessica susreli su se na snimanju novog filma "Friends With Benefits" ili "Prijatelji s povlasticama", a izvor blizak pjevaču izjavio je kako je Justin veoma zainteresiran za Jessicu. "Flertuju, ali zasad se još ništa nije dogodilo", izjavio je izvor. Čak su snimili scenu seksu, a nakon toga Justin je navodno izjavio: "Mislim da bi mogao reći u ime svih muškaraca na svijetu da je ovo bio lakši dio posla".

Navodno je očaranje obostrano jer je Mila pjevača opisala riječima: "Jednako je šarmantan koliko i profesionalan, jednako je sladak koliko i nevjerojatan i nema toga što on ne može učiniti".

Justin je prije nekoliko dana prekinuo gotovo pet godina dugu vezu s Jessicom Biel, a sve je navodno kulminiralo jer su se počeli razilaziti u stavovima i životnim ciljevima.

Već se šuškalo kako je Justin bio nevjeran Jessici te da ju je varao s nekoliko žena uključujući Milu, ali i Oliviju Munn. "Nema dokaza za njegovu nevjeru. Kad ste u vezi morate odabrati hoćete li vjerovati toj osobi ili prekinuti", izjavila je tada Jessicina prijateljica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara