Nakon što su vidjeli koga su napali, lopovi se ispričali Čoliću

Nakon što su vidjeli koga su napali, lopovi se ispričali Čoliću

ZDRAVKO ČOLIĆ u intervjuu za Blic izjavio je kako ga je spasilo to što su ga napadači prepoznali, kada su njega i dvojicu njegovih prijatelja nakon koncerta u švedskom Helsinborgu napali lopovi.

“Odmah nakon nastupa, još onako mokar, s ručnikom oko vrata, u majici preko koje sam navukao jaknu i stavio kapuljaču, krenuo sam u društvu nekoliko glazbenika ka hotelu. Odjednom su pred nas izletjeli maskirani napadači sa nekim štangama u rukama i povikali da im damo novac. Bio sam u šoku! Nisam mogao vjerovati da mi se to stvarno događa! Uporno su vikali: "Daj pare, gdje su pare?!“ - opisuje Čolić događaj dodajući kako su ih maskirani napadači pretresli i uzeli im satove kada su shvatili da kod sebe nemaju novaca.

“Ja sam Zdravko Čolić! Ja sam Zdravko Čolić!“ - vikao je pjevač, nakon čega su napadači zastali, tvrdi Čolić, ispričali se i pobjegli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čolić dodaje da ga nisu tukli kao što javljaju neki mediji, već da su ga samo malo okrznuli kad su mu skidali jaknu tražeći novac, piše Blic.

“Bio sam u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu. Da je neko drugi izašao prije mene, vjerojatno bi isto prošao. Obično nakon koncerta posjedim malo u garderobi, popijem nekoliko piva s prijateljima... Ali, ovoga puta sam žurio u hotel da se naspavam pred sutrašnji koncert.” - rekao je Čolić.

Blic piše kako ovo nije jedini napad na Čolića. Davne 1985. godine na koncertu su ga gađali kamenjem, a njegovu je suprugu poremećena obožavateljica posjekla nožem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara