Nakon sumnje gledatelja, s Nove TV objasnili kako je Grubnić završio u dvoboju

Nakon sumnje gledatelja, s Nove TV objasnili kako je Grubnić završio u dvoboju
Screenshot/Foto: YouTube/Instagram

U SINOĆNJOJ epizodi showa "Ples sa zvijezdama" natjecanje je napustio Damir Kedžo nakon plesnog dvoboja s Markom Grubnićem kojemu je to bio već četvrti dvoboj u kojem se borio za opstanak.

Mnogi gledatelji su nakon emisije izrazili svoje negodovanje na društvenim mrežama što je Grubnić završio u dvoboju iako je imao najviše ocjene žirija. "Meni nije jasno matematički kako Sonja može proći, a Marko ne koji je bodovno bio najbolji", pitali su se mnogi od njih, a mi smo odgovor potražili na Novoj TV odakle su nam objasnili kako je došlo do sinoćnjeg razvoja situacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

"Marko Grubnić i Ela Vuković bili su u plesnom dvoboju zato što je ovaj par bio predzadnji na rang listi prema ukupnom zbroju bodova (zbroj bodova prema ocjenama žirija i bodova na temelju glasova publike). Iako su imali najviše ocjene u šestoj emisiji od žirija, i tako zaradili ukupno sedam bodova, od publike je ovaj par dobio najmanji broj glasova, i time osvojio jedan bod, te ukupno osam bodova", pojasnili su s Nove TV.

"Sonja Kovač i Gordan Vogleš bili su bolje plasirani na ukupnoj rang listi zbog većeg broja glasova publike te su zauzeli visoko 3. mjesto. Damir Kedžo i Helena Janjušević su u zbroju imali najmanje bodova, te su na rang listi zauzeli zadnje mjesto i ušli u plesni dvoboj sa Markom i Elom", dodali su.

Podsjećamo, Marko i Ela sinoć su otplesali bečki valcer za koji su dobili tri desetke i jednu devetku od žirija i tako zauzeli prvo mjesto na ljestvici što se ocjena žirija tiče.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara