Nakon Willisa i Giričeka, Miranda Viđak sa srpskim glumcem

STEFAN KAPIČIĆ, mladi beogradski glumac već je dva mjeseca u vezi s manekenkom Mirandom Viđak. Par se upoznao u Beogradu i od tada su nerazdvojni.

Kako javlja Blic, Stefan nije ljubomoran na šuškanja koja Mirandu povezuju s Bruce Willisom i Sergejem Trifunovićem, s kojim je navodno bila i u braku.

"Nisam ljubomoran jer mislim da ljubomora kvari vezu. Iskreni smo jedno prema drugom jer ne želimo da bilo što pokvari naš odnos, a sve što je bilo prije mene me ne interesira. Ne bojim se daljine jer ne vjerujem u ono: "Daleko od očiju, daleko od srca". Volio bih da sve to traje, a trajat će." - rekao je Stefan.

Par se zaljubio kada ih je njegov prijatelj Gordan Kičić, koji je Mirandi pokazivao Beograd, upoznao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Miranda je ovdje došla na dva dana, a ostala dva mjeseca, a poslije svih priča koje je ona imala u životu, za mene je to veliki kompliment. Oduševljena je Beogradom, a bili smo zajedno i u Crnoj Gori na premijeri "Hamleta". Iako se ne poznajemo dugo, izgleda kao da se znamo cijeli život." - kazao je srpski glumac.

"Ona je djevojka kod koje mi se sve dopalo, od njenih stavova, priče koju je prošla do fizičkog izgleda, jer je ona meni prelijepa. Događalo mi se puno puta prije nje da upoznam djevojke koje izgledaju super, ali su unutra prazne." - rekao je Stefan objašnjavajući da ni on nije do sada sjedio prekriženih ruku.

(Foto: Večernji list)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara