Naomi je diva i dok čisti urede

Naomi Campbell dobila je uniformu u kojoj će sljedećih nekoliko dana morati čistiti urede, a kad je vidjela da je riječ o znojnoj odori koju je prije nje nosilo na desetke žena, odbila ju je nositi. Manekenka je zatražila da joj se dodijeli posebno, sjajno odijelo te joj se uruči nekoliko dana prije početka posla, kako bi ga mogla oprati, i po mogućnosti prekrojiti, kako bi joj što bolje pristajao.

Iako je riječ o jednom od najpoznatijih modela u povijesti mode, njeni novi šefovi odbili su taj neobični zahtjev, smatrajući da se prema Naomi trebaju odnositi kao i prema svakom drugom zaposleniku, jer će kazna koju joj je dodijelio sud tek tada imati smisla. "Ovo nije klub, već poslovna zgrada, i tu nema mudrosti - klekneš na koljena i ribaš, bio ti predsjednik ili prosjak", rekao je Albert Durrel, Naomin privremeni šef.

"Kako neobično, plaćamo je suhim zlatom samo da se osmjehne, a sad će pet dana ribati podove besplatno", primijetio je Vincet McEvoy, šef marketinga u jednoj tvrtci koja često surađuje s Naomi. Inače, mediji ovih dana "iz naftalina" vade fotografije iz reklamne kampanje za Persil, koju je Naomi snimila prije tri godine. Iako na tim fotkama nosi rukavice za domaćinstvo, koje je čekaju i u ponedjeljak, razlika je ipak očita - ovaj put se Naomi baš i neće smijati od uha do uha.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara