Naomi otvoreno o svom drogiranju i cugi

Naomi otvoreno o svom drogiranju i cugi

SLAVNE osobe ponekad uhvati trenutak iskrenosti u kojem priznaju svoje poroke koje su do tada sakrivale pred tabloidima.

Tamnoputa manekenka tako se ispovijedila u popularnom engleskom talk showu Michaela Parkinsona pred milijunima gledatelja i otkrila detalje o drogama i alkoholu. Ispričala je da se počela drogirati u 24-toj godini "bez da ju je netko na to nagovorio", a na pitanje da li se riješila cuge uz smješak je odgovorila "jednom alkoholičarka, uvijek alkoholičarka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznata je njena tužba protiv tabloida koji je objavio njenu sliku pri izlasku iz kluba Anonimnih ovisnika i presuda koja joj je donijela simboličnih 3.500 funti. Sudac joj je rekao da je lagala u istrazi, ali je morao kazniti tabloid kako se ne bi ponavljali napadi na privatnost onih koji se žele liječiti u tajnosti.

Naomi je nedavno spektakularno proslavila svoj 35-ti rođendan u društvu našeg fotografa Čede Komljenovića i bivšeg ljubavnika Flavia Briatorea. Tu se našao i njen navodni novi dečko Simon Karić, beogradski filmski tajkun o kojem su srpski tabloidi pisali da "dovodi kući čokoladnu snajku". Milijunaš koji ima filmsku kompaniju izjavio je novinarima da priprema autobiografski projekt u kojem će njega glumiti Sean Penn,a njegovu dragu sama Naomi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara