Naomi se ponovo potukla s prijateljicom

TAMNOPUTA manekenka Naomi Campbell, već uvelike poznata po svom nasilničkom ponašanju, ponovo se našla u središtu skandala. Tako su gosti jednog elitnog restorana u Sao Paolou zaista mogli uživati u sceni dostojnoj ponajboljih akcijskih filmova.

Naomi je večerala sa svojom dugogodišnjom prijateljicom, inače poznatom brazilskom manekenkom Marcelle Bittar. Sve je bilo u najboljem redu dok atraktivne djevojke nisu dotakle temu koja se tiče njihovog zajedničkog prijatelja i modnog agenta.

Naomi je sasvim sigurna da je Marcelle imala svoje prste u krađi koja se dogodila njihovom prijatelju i suradniku, na što je prekrasna Brazilka jednostavno poludjela i izgubila kontrolu.

Djevojke su si u prepunom restoranu podijelile pozamašan broj pljuski i udaraca, no konačna pobjednica dvoboja još uvijek nam nije poznata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcelle je novinarima rekla da će se ponovo sukobiti s Naomi oko toga čim ju vidi sljedeći put.

Podsjetimo se, Naomi je nedavno imala problema i sa svojom najboljom prijateljicom Yvonne Scio, koju poznaje čitavih 12 godina. Nju je slavna manekenka napala početkom ovog mjeseca jer je nosila haljinu sličnu njenoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara