Naoružani pljačkaš napao ekipu koja se vraćala sa Spring Breaka i odmah požalio

Naoružani pljačkaš napao ekipu koja se vraćala sa Spring Breaka i odmah požalio
Screenshot: CBS

NA DRUŠTVENIM mrežama pojavila se snimka na kojoj se vidi grupa mladića koja se vraća s proslave Spring Breaka u Miamiju te njihov sukob s napadačem na benzinskoj postaji.

Odjednom se na benzinskoj postaji pojavio maskirani muškarac s pištoljem u ruci koji ih je htio opljačkati. No skupina mladića imala je druge planove - srušili su napadača na tlo i jedan od njih uspio mu je izbiti pištolj iz ruke.

Prijatelj razbojnika, kasnije identificiran kao Kevin Campbell, pohitao mu je u pomoć kad je vidio da stvari ne idu po planu. Prvo je tražio pištolj, a zatim su obojica pobjegla vozilom.

Aric Wisbey, jedna od žrtava, rekao je kasnije kako je drugi muškarac podignuo ruke u zrak i tražio da mu vrate pištolj dodavši da će samo otići.

Iako su mladići rekli da se nitko od njih nije bojao, policija je upozorila žrtve pljačaka da nikada ne čine ono što su oni napravili jer bi to moglo imati smrtonosne posljedice.

Žrtve su policiji dale informaciju o registraciji vozila osumnjičenika te je Campbell uhićen isti dan. Prijeti mu optužnica po nekoliko točaka, uključujući onu za razbojništvo vatrenim oružjem.

Policija još traga za muškarcem s pištoljem, a utvrdili su da je oružje ukradeno 2017. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara