Napala manekenku zbog prozirne haljine: "Poslije se čudiš što te ne poštuju"

Napala manekenku zbog prozirne haljine: "Poslije se čudiš što te ne poštuju"
Foto: Getty Images

KAD JE manekenka Brooks Nader objavila fotku s partija magazina Sport's Illustrated vjerojatno nije ni slutila kakvu će raspravu izazvati. 

Naime, 22-godišnjakinja se na zabavi pojavila u prozirnoj haljini koja je otkrivala donje rublje, a jedna joj je pratiteljica napisala prilično ružan komentar. 

"Zašto žene poput tebe nose prozirne haljine, a onda se ljute kad ih muškarci tretiraju kao drolje?" pitala ju je ona. 

Manekenka joj je brzo odbrusila. 

"Nosila sam ovu haljinu jer sam tako htjela i jer sam se u njoj osjećala seksi. Možda to tebi ne daje osjećaj moći, ali meni daje", napisala je. 

Mnogi su se pratitelji odmah svrstali na Brooksinu stranu, ali žena je ustrajala: "Ova fotka nije seksi, ovo je poziv na silovanje. Kako vi to ne vidite? Zar nikad niste čuli za me too pokret?"

Embed from Getty Images

"Ti očito nemaš pojma što je me too pokret", "Upravo zbog ovakvih komentara se muškarci grozno ponašaju prema ženama. Žrtve silovanja još uvijek ispituju što su imale na sebi kad su ih napali bez obzira na činjenicu da dužina nečije suknje nikad nije mjerilo njenog pristanka", "Kako možeš reći da netko traži napad? Ima se pravo odjenuti kako želi", "Tko si ti da nekog nazivaš droljom", bili su neki od komentara. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara