Napala medicinsku sestru u dućanu: "Gubi se van, širiš mikrobe"

Napala medicinsku sestru u dućanu: "Gubi se van, širiš mikrobe"
Foto: Facebook

MEDICINSKA sestra Kimberley Simpson iz Burton-upon-Trenta u Staffordshireu u suzama je izašla iz dućana nakon što ju je jedna žena unutra napala da širi mikrobe. Kimberley je u dućan ušla u svojoj uniformi medicinske sestre, a žena ju je pratila po dućanu i napadala jer je ušla.

Kad je shvatila da zlostavljanje neće prestati, počela je snimati ženu. 

"Znam da ne izgledam lijepo dok plačem, no ta me žena upravo slijedila po dućanu i vikala da me ne bi trebali pustiti da kupujem jer nosim uniformu. Tvrdila je da ne smijem kupovati stvari koje nisu osnovne (ne znam kako zna da ne kupujem nešto za osobu za koju se brinem), navodno širim mikrobe i koronu. Prijetila je da će me prijaviti mom šefu, koji mi je upravo rekao da nisam napravila ništa pogrešno", napisala je Kimberley nakon incidenta.

Dodala je da nitko od ljudi o kojima se brine nije zaražen koronavirusom pa očito radi dobro.

"Derala se na mene deset minuta prije nego što sam je odlučila snimiti jer me pratila, nitko od zaposlenika dućana nije mi pomogao, nitko se nije zauzeo za mene. Par iz Poljske mi je rekao da ne plačem, hvala im. Zgrozilo me njeno ponašanje, nisam napravila ništa pogrešno", napisala je Kimberley.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara