Napao 68-godišnjaka, nije znao da je peterostruki svjetski prvak u kickboxingu

Napao 68-godišnjaka, nije znao da je peterostruki svjetski prvak u kickboxingu
Screenshot: Youtube

STEVE SHEPHERD ima 68 godina, a kako je zbog ozljede noge šepao, činio se kao savršena žrtva za pljačku. Ono što pljačkaš nije znao je da je Steve peterostruki svjetski prvak u kickboxingu koji se itekako zna obraniti, piše Palm Beach Post. 

Nakon posjeta restoranu u Palm Beachu u Floridi, Shepherd se vraćao prema svom automobilu kad ga je netko s leđa udario bocom po glavi, a zatim šakom u lice i tražio da mu da svoj mobitel. 

Shepherd se brzo snašao i uzvratio udarac. Prvo ga je, kako opisuje, zakačio lijevim krošeom, a zatim ga udario u rebra. 

"Nakon toga se samo srušio. Čuo sam kako mu rebra pucaju", ispričao je Shepherd. 

Misleći da se radi o uličnoj tučnjavi, prolaznici su ih počeli razdvajati, prema pisanju Palm Beach Posta, što je pljačkašu pomoglo da pobjegne, a trenutno policija traga za njim. 

Snimka nadzorne kamere pokazuje da se radi o mlađem muškarcu koji se nekoliko sati motao po parkiralištu tražeći prikladnu žrtvu. 

Shepherdu je pukao bubnjić i ima modricu na lijevom oku, a nada se da mu to neće smetati u planovima da postane najstarija osoba koja nastupa u profesionalnim mečevima. 

"Jednostavno se namjerio na krivoga", zaključio je nakon napada. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara