Napio se s prijateljima u lokalnom kafiću pa se probudio u drugoj državi

Napio se s prijateljima u lokalnom kafiću pa se probudio u drugoj državi

Screenshot: YouTube

NEZAPOSLENI Rumunj Mihai Danciu pio je s prijateljima u lokalnom kafiću u rumunjskom gradu Albesti i pomislio da bi bila dobra odluka pokušati pronaći posao u - Londonu.

Danciu se nakon nekoliko čašica više okladio s prijateljima da može pronaći posao u Velikoj Britaniji i sljedeće čega se sjeća je da se probudio u dvorištu jedne zgrade u centru Londona, prekriven modricama i šokiran jer su svi oko njega pričali engleski.

Odveden je u bolnicu gdje mu je Adina Costache, medicinska sestra rumunjskog porijekla potvrdila da je zaista stigao u Veliku Britaniju, piše Daily Mail. Sestra je zatim objavila njegovu priču u jednoj grupi na Facebooku, u nadi da će netko od njezinih prijatelja iz Rumunjske znati kako je Mihai stigao u London.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihai je bio veoma zbunjen kad je pronađen pa su liječnici uspjeli utvrditi njegov identitet tek kad je njegova fotografija završila na internetu. "Pronađen je mrtav pijan i djelovao je kao da ga je netko pretukao. Dovezli su ga u bolnicu i rekao mi je da ne zna nikog u Londonu i da ga čudi kako nije u Rumunjskoj. Nema pojma kako je dospio tu", napisala je sestra.

Rumunjski mediji prenijeli su vijest da je zadnji put viđen kako pije s prijateljima u Albesti, a lokalne vlasti su potvrdile da je priča istinita te rade na tome da čovjeku pomognu da se vrati kući.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz alkohol, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Alkohol.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara