Naručio samo dvije čaše vode pa konobarici ostavio 10 tisuća dolara napojnice

Naručio samo dvije čaše vode pa konobarici ostavio 10 tisuća dolara napojnice
Foto: Instagram

STUDENTICA koja uz fakultet radi kao konobarica, nije mogla doći k sebi kad je vidjela koliku joj je napojnicu ostavio gost koji je naručio samo dvije čaše vode. 

Alaina Custer iz Sjeverne Karoline šokirala se kad joj je gost uz poruku "Hvala ti na finoj vodi" ostavio čak 10 tisuća dolara (oko 65 tisuća kuna). 

"Nisam mogla vjerovati da je novac pravi. Ruke su mi se previše tresle da počnem brojati, a bilo je i previše novčanica", rekla je Alaina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻👻👻- Snapchat: SupDogsSnaps (@supdogsrestaurant) on

Ispostavilo se da je muškarac koji joj je ostavio novac ustvari velika Youtube zvijezda Jimmy Donaldson, poznatiji pod umjetničkim imenom Mr Beast. Nakon što je napustio objekt, dva druga gosta su ostala s namjerom da snime konobaričinu reakciju koju će objaviti na njegovom Youtube kanalu koji prati gotovo devet milijuna ljudi. 

Jimmy se ubrzo vratio i objasnio zatečenoj konobarici o čemu se radi, a ona je oduševljeno izgrlila njega i njegovu ekipu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MrBeast (@mrbeast) on

Ovo nije prvi put da je nekog slučajnog sretnika nagradio velikim novčanim iznosom. U prošlosti je dostavljaču pizze dao napojnicu u istom iznosu, 10 tisuća dolara poklonio je nasumično odabranom beskućniku, a jednom je prilikom upotrijebio dron iz kojeg je jednostavno bacio 20 tisuća dolara, piše Inquisitr. 

Alaina je zadržala dio novca, ali je inzistirala da ostatak podijeli sa svojim kolegama. 

"Ovaj je novac pravi blagoslov. Većina mojih kolega su siromašni studenti i ovaj će nam poklon mnogo pomoći", zaključila je ona. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara