Nastala u sekundi: Hrvatska svadbena fotografija među 50 najboljih na svijetu

Nastala u sekundi: Hrvatska svadbena fotografija među 50 najboljih na svijetu
Foto: Tomica Rašetina

FOTOGRAFIJA riječkog fotografa Tomice Rašetine našla se među 50 najboljih vjenčanih fotografija na svijetu, prema izboru Junebug Weddingsa. Tomičina fotografija odabrana je u kategoriji najboljih destinacija.

Na natječaju, inače veoma prestižnom među fotografima koji se bave fotografiranjem vjenčanja, bilo je više od 5000 prijavljenih fotografija, no uredništvu Junebuga za oko je zapela baš fotografija nastala u Rijeci. Na njoj se nalaze mladenci Marko Ivančić i Valentina Sesar.

Tomica je fotografiju prvi put objavio početkom srpnja ove godine, a na svom Instagram profilu objasnio je da je imao samo jednu ili dvije sekunde da snimi ovaj predivni prizor. "Snimatelj je stajao točno na sredini tračnica, a ja sam morao čekati svoj trenutak. Nekoliko sekundi kasnije dim je sve progutao, vidljivosti nije bilo", opisao je.

"Nevjerojatan osjećaj ponosa i sreće da netko evaluira moj posao i ocijeni ga kao najbolji", opisao je kako se osjećao kad je saznao da je upravo njegova fotografija odabrana kao jedna od najboljih na svijetu.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara