Natali Dizdar diplomirala: "Super živim od pjevanja i uživam u tome što radim pa neću raditi u struci"

Foto: Filip Dizdar

NATALI DIZDAR od danas je profesorica socijalne pedagogije. Pjevačica je diplomirala na Odsjeku za poremećaje u ponašanju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, smjer Socijalna pedagogija, na temi "Životni stil ovisnika o ilegalnim drogama". Za Index je kazala kako je jako sretna i sad osjeća olakšanje jer je uspjela dovršiti nešto što je davno započela. U struci zasad ne planira raditi.

O spremanju diplomskog rada Natali je rekla: "Bilo je teško jer za to područje ima jako malo literature, a imala sam i puno prevođenja". Na naše pitanje je li za potrebe izrade svog rada kontaktirala s bivšim ovisnicima, Natali je rekla: "Ovo je bio pregledni, a ne istraživački rad, tako da nisam, ali sam u njega uklopila neka svoja saznanja, jer i ja, baš kao i većina nas, znam neke ljude koji su kroz to prošli".

"Nemam neku želju zatvoriti se u neku instituciju"

"Super živim od pjevanja i uživam u onome što radim tako da neću zasad raditi u struci. Kroz svoj se posao bavim humanitarnim radom, a jednog bih dana voljela raditi u nekom savjetovalištu, gdje ljudi dolaze na dobrovoljnoj bazi. Nemam neku želju zatvoriti se u neku instituciju i raditi od 8 do 16. A ni ne mogu raditi tako nešto jer zbog nastupa puno putujem", navela je Natali.

Pjevačica uskoro planira ponovno ući u studio, sprema novi singl, a sad će se osim glazbi stići posvetiti i nekim stvarima kojima dugo nije, primjerice čitanju knjiga, ovog puta ne stručne literature, te sviranju trube i usne harmonike.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara