Natalie Portman kao problematična prostitutka

PRELIJEPA holivudska glumica Natalie Portman, nakon svlačenja u filmu "Goyas Ghost", gdje se našla u ulozi muze španjolskog slikara Francisca Goye, odlučila je povući još jedan kvalitetan potez u svojoj karijeri.

Natalie, naime, ima veliku želju glumiti problematičnu prostitutku u novoj holivudskoj crnoj komediji "Johnny Postal" pa se ovih dana marljivo priprema za audiciju.

Ulogu u filmu čije snimanje na lokacijama New Yorka i New Jerseyja počinje u jesen, već je dobila pjevačica grupe Blondie Deborah Harry, koja će glumiti ostarjelu bikericu opsjednutu seksom, dok će lik dilera drogom utjeloviti planetarno popularni DJ Robert Sanchez.

Američki i britanski mediji uopće ne dvoje da će se glazbenom dvojcu u kontroverznom filmu pridružiti upravo Natalie, s obzirom da osim zamamnog tijela posjeduje i određeno iskustvo snimanja škakljivih scena.

Osim u filmu "Goya´s Ghost", gdje se pojavljuje potpuno gola, 24-godišnja glumica skinula se i za potrebe redatelja Mike Nicholasa ("Closer"). No, scene golotinje naknadno su izrezane, pa su se brojni obožavatelji tom prilikom morali zadovoljiti tek plesom u tanga gaćicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

D.R.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara