Navodna ljubavnica princa Harryja ima dečka već tri godine: Nisam spavala s njim!

Navodna ljubavnica princa Harryja ima dečka već tri godine: Nisam spavala s njim!

Foto: AFP

PRINC HARRY i konobarica Jessica Donaldson nedavno su navodno proveli noć zajedno. Upoznali su se u noćnom klubu u kojem ona radi kao koktel majstorica, a Harry trenutno provodi vrijeme u Kaliforniji jer pohađa satove letenja. Harry je navečer izašao u klubu kojem Jessica radi, a nakon dvije boce votke, počeo joj se upucavati. Smijali su se i ljubili, a dala je broj telefona njegovom tjelohranitelju kako bi se s Harryjem sutradan čula i vidjela.

"Riječ je o nekoj drugoj djevojci. Izvor iz hotela u kojem je Harry boravio, tvrdi da su Jessica i Harry sve zapečatili u njegovoj sobi, a konobarica je sve demantirala tvrdeći da je sigurno riječ o nekoj drugoj curi. Osoblje hotela tvrdi da je ona sobu napustila iza deset sati ujutro, a Harry ju je do automobila otpratio. Inače, Jessica ima dečka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Brandonom Thomasom živi već tri godine, a otkako je priča o njoj i Harryju procurila u javnost, ona se opravdava govoreći kako je on samo bio veliki gospodin prema njoj. "Nisam spavala s Harryjem i on nije bio ništa drugo doli veliki gospodin prema meni. Jako sam uznemirena zbog svega. Harry mi se sviđa, ali imam dečka i želim da sve te priče prestanu", ispričala je Jessica koja je ostala u vezi s Brandonom. On je izjavio da mu je Jessica sve objasnila, a on joj vjeruje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara