NBA košarkaš ljubi srpsku plesačicu: Nekoć joj je nudio milijun dolara da pobaci

NBA košarkaš ljubi srpsku plesačicu: Nekoć joj je nudio milijun dolara da pobaci
Foto: Instagram

NBA IGRAČ Paul George nakon što se oporavio od ozljede spreman je dati sve od sebe za svoj novi tim Los Angeles Clippers, a najveća podrška mu je striptizeta i go-go plesačica Daniela Rajić s kojom je godinama u vezi.

Daniela je bivša striptizeta srpskih korijena koja živi u Americi, a njen odnos sa slavnim košarkašem bio je, najblaže rečeno, turbulentan.

Upoznali su se kad je ona radila kao go-go plesačica u Miamiju. Viđali su se nekoliko mjeseci, a potom su prekinuli. Daniela je ubrzo shvatila da je trudna te je tvrdila da je dijete Georgeovo. On je to negirao pa ga je tužila, a DNK analiza pokazala je da je malena Olivia ipak njegova kći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on

Na sudu se saznalo da je George nudio milijun dolara tamnokosoj ljepotici da pobaci. 

George je zatim tužio lijepu Srpkinju i tražio potpuno skrbništvo nad djevojčicom. Dugo su se (opet) povlačili po sudu, da bi se na kraju složili da će podijeliti skrbništvo i zajedno sudjelovati u životu male Olivije. 

Iako su svi bili uvjereni da nakon toga nikakav civilizirani odnos nije moguć, nakon povlačenja po sudovima par je opet završio zajedno te su dobili drugo dijete.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on

Daniela se sad bacila u kreatorske vode te je ranije ove godine na Instagramu predstavila liniju oskudnih kupaćih kostima.

Mediji je nazivaju srpskom Kim Kardashian, a ona je ponosna na svoje podrijetlo. Na društvenim mrežama podijelila je i fotografije iz Beograda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blessings on blessings 🙏🏼

A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara