Ne bi bila s bauštelcem i prodavačem lubenica: Evo s kim je Ecija Ivušić bila

Ne bi bila s bauštelcem i prodavačem lubenica: Evo s kim je Ecija Ivušić bila
Foto: Instagram

GOVOREĆI o vezi s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem, Ecija Ivušić je u intervjuu za IN Magazin izjavila da se "ne bi mogla zaljubiti u bauštelca ili prodavača lubenica".

"Svi znaju da nemaju ljudi zajedničkih točaka, mislim, ja i Nikola, evo, dečko, imamo puno više zajedničkih točaka nego što bih imala s nekim bauštelcem", dodala je Ecija, a mi smo se odlučili prisjetiti s kim je to sve dosad Ecija imala zajedničkih točaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Još 2006. godine njezin ljubavni život našao se u fokusu javnosti, i to zbog zagrebačkog poduzetnika Tomislava Totića koji je u to vrijeme bio u vezi s Nikolinom Pišek. Tada se pričalo da je Ecija viđena s poduzetnikom tijekom noćnog izlaska te da je ona kriva za prekid, no on je to demantirao i rekao da mu je Ecija samo prijateljica. "Ecija je zgodna djevojka s kojom izađem u društvu pa plešemo i zafrkavamo se. Ona je ok i ne opterećuje me svojim pričama", dodao je tad za Story.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Pet godina kasnije pisalo se o njenoj navodnoj tajnoj vezi s nogometnim menadžerom Nikkyjem Vuksanom, bivšim dečkom njene kolegice Tatjane Jurić. Ecija je tad u intervjuu za Story izjavila da je Vuksan "bio na putu do mjesta u njezinom srcu".

2013. godine bila je "jebeno zaljubljena", kako je tad izjavila, u inženjera građevine Alena Prvčića. Veza je trajala nešto manje od šest mjeseci. "Alen nije javna osoba, usredotočen je na svoj posao i poštuje moj", izjavljivala je Ecija dok je ljubav još trajala.

Godinu nakon toga pisalo se da joj je srce ukrao pet godina mlađi maneken i tada još student Petar Puškarić, hrvatskoj publici danas poznat po ulozi u seriji "Na granici". Zajedno su se pojavili na jednoj modnoj reviji pa su pale fotografije na društvenim mrežama.

U ljeto iste godine Ecija se zaljubila u ekonomista iz Vinkovaca Ivana Brača. Ecija se u to vrijeme nije odvajala od zgodnog Slavonca, posjetila je i njegove rodne Vinkovce, a u javnosti se šalila i da bi mogla postati slavonska snaša. Veza je trajala godinu dana, a o prekidu se počelo šuškati kad se saznalo da su otišli na odvojene godišnje odmore.

2016. godine ljubila je menadžera Marija Mesaroša, inače nećaka poduzetnika Luke Rajića. Veza je trajala samo nekoliko mjeseci, a Ecija nikad nije otkrila što je uzrokovalo krah ljubavi.

Nakon toga Ecija je ljubavni život držala dalje od očiju javnosti, a u jednom podužem postu koji je na Instagramu objavila krajem 2017. godine otkrila je i da "dvije godine dejta sama sa sobom". Čini se da je to promijenio tek Nikola Pokrivač.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

"Ne želim zvučat dramatično il tako nešto... Al već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N", napisala je Ecija početkom mjeseca uz fotku na kojoj se ona i Nikola strastveno ljube na plaži pa u komentarima dodala da je "ako Bog da, iduće godine gospođa".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara