Ne izlazi iz kuće jer nakon operacije ima stalnu erekciju: "Ne mogu obući hlače"

Ne izlazi iz kuće jer nakon operacije ima stalnu erekciju: "Ne mogu obući hlače"
Ilustracija: YouTube (Na fotografiji nije događaj iz teksta)

ŠKOT James Scott iz Glasgowa, bivši staklar, proživljava pravu agoniju nakon što je prije četiri godine na njega palo 1,5 tona stakla zbog čega je doživio tešku ozljedu zdjelice.

57-godišnjak je tad zadobio četiri ozljede u predjelu prepona, slomio je kost na dnu kralježnice, imao je ozljede na obje noge, a oštećena mu je i mokraćna cijev. Prije dvije godine podvrgnut je operaciji kako bi sredio problem u predjelu spolovila, no to mu je donijelo još veće komplikacije te nakon toga nije mogao postići erekciju, piše Daily Record

Nakon toga podvrgnuo se još jednoj operaciji nakon koje je završio sa stalnom erekcijom. Sad je, kaže, zatvorenik u vlastitom domu. Zbog stalne erekcije trpi nesnosne bolove te ne može navući ni hlače. 

"Nakon prve operacije nisam mogao postići erekciju pa sam se podvrgnuo još jednoj operaciji u kojoj su mi u penis stavili metalnu šipku. Rekli su mi da će boljeti šest do osam tjedana nakon operacije, ali ovakvo nešto nisam očekivao", ispričao je nesretni Škot. "Ne mogu nositi čak ni odjeću od boli. To je noćna mora", požalio se.

Optužio je doktore da mu ne žele pomoći. Kaže da su mu u bolnici rekli da je njegov liječnik na godišnjem te da u bolnici ne postoji nijedan drugi muški liječnik koji bi ga mogao posjetiti. "Siguran sam da i muškarci i žene među liječnicima svakodnevno pregledavaju pacijente suprotnog spola", ogorčen je James koji trenutno dane provodi u kućnom ogrtaču, čekajući da bol prestane.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara