Ne morate na HTV ako želite postati Milijunaš

Ne morate na HTV ako želite postati Milijunaš

AKO ste redoviti gledatelj TV kviza "Tko želi biti milijunaš?" te se želite i sami okušati u "vrućoj stolici" preko puta Tarika Filipovića ali ne uspijevate, imamo rješenje za vas.

Naime, jedan nama nepoznati programer (slobodno javite ako znate o komu se radi) potrudio se i napravio kompjutersku igru baziranu na popularnom kvizu.

Igra je napravljena u Macromedia Flashu i izgleda sasvim pristojno. Svi elementi kviza su prisutni, petnaest pitanja rangiranih od najlakšeg prema najtežem, mogućnost korištenja jokera, mogućnost odustajanja i "uzimanja dobitka" u bilo kojem trenutku.

Sami jokeri su prilično dobro izvedeni, pa ćete tako po korišenju jokera "Zovi prijatelja" vidjeti mali dijalog između vas i vašeg prijatelja, u kojem će vas on obavijestiti koliko je siguran u odgovor koji vam nudi kao točan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, u igri ima i nekoliko grešaka, naime kao točan odgovor na nekoliko pitanja označen je krivi odgovor, ali možda će to biti ispravljeno u nekoj novijoj verziji programa.

Još jedan prigovor mogao bi se uputiti i relativno malom fondu pitanja, pa se nakon kratkog igranja pitanja počinju ponavljati, ali igra je usprkos navedenim greškama dobar način da se pripremite za eventualni pokušaj da osvojite pravih, a ne virtualnih milijun kuna.

Budući da zbog vlasničkih prava ne možemo postaviti direktan link za download igre, uputit ćemo vam na news grupu hr.rec.tv.milijunas, gdje ćete bez problema naći link za download ove zabavne igre.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara